Estivant Eenouder Meeting Point

Heb je een vraag? 011833 reizigers staan voor je klaar!

10 aug - 17 aug - Sauerland

Reacties 1 tot 4 van de 4
Sander
Nieuwkomer

Reacties: 1

2 maanden geleden

10 aug - 17 aug - Sauerland

Hoi!

Dit jaar gaan we, mijn jongens van 6 en t.z.t. 10 en ik, in augustus een weekje naar Duitsland. Wie gaan er nog meer?
We zoeken nog een leuke tweede bestemmen; ervoor of erna; iemand een tip??

Grt Sander

Marielle
Nieuwkomer

Reacties: 16

1 maand geleden

Sander zei:


Gezellig!! Wij hebben nog geen enkele camping in Nederland gezien. Ben bang voor regen ;-). Ga de leistert straks digitaal verkennen, thx voor de tip! Tot in augustus, dan proosten we op een mooie week!Haha, wij hebben afgelopen jaar op beide campings amper een druppel regen gezien bij 35 graden ????. Maar zeker de Leistert is ingespeeld op slecht weer, heel groot binnen zwembad! En genoeg ander vermaak binnen....
Tot in Augustus!

Sander
Nieuwkomer

Reacties: 7

1 maand geleden

Marielle zei:
Hoi Sander!
Wij komen ook in die week, wij zijn ikzelf en mijn zoontje van dan 10 en dochter van 13. Wij hebben alle Estivant campings in Nederland al gezien afgelopen jaren dus zijn benieuwd naar ons eerste uitstapje naar het buitenland! Wil je de 2e camping in Nederland? Dan zou ik voor de Leistert gaan ????. Tot in de zomer!Gezellig!! Wij hebben nog geen enkele camping in Nederland gezien. Ben bang voor regen ;-). Ga de leistert straks digitaal verkennen, thx voor de tip! Tot in augustus, dan proosten we op een mooie week!

Marielle
Nieuwkomer

Reacties: 16

1 maand geleden

Hoi Sander!
Wij komen ook in die week, wij zijn ikzelf en mijn zoontje van dan 10 en dochter van 13. Wij hebben alle Estivant campings in Nederland al gezien afgelopen jaren dus zijn benieuwd naar ons eerste uitstapje naar het buitenland! Wil je de 2e camping in Nederland? Dan zou ik voor de Leistert gaan ????. Tot in de zomer!